fbpx

 

Social Media Content Management

 

Er zijn nog maar weinig bedrijven die genoeg hebben aan mond op mond reclame. En ook zijn er maar weinig bedrijven die het kunnen hebben van ‘af en toe iets op Facebook zetten’. Daarnaast werkt het averechts als (potentiële) klanten steeds dezelfde productreclame tot vervelens toe tegenkomen op al hun social media kanalen. Dus waar doe je goed aan? En wat moet je eigenlijk wel of niet met Messenger Bots, SEO of e-mail automation? Daarbij, waar haal je sowieso de tijd en kennis vandaan?

Ik heb jarenlange ervaring op Social Media gebied, houd mijn kennis up-to-date en verzorg lezingen aan het MKB. Ik weet inmiddels wat wel en wat niet werkt via welk kanaal en voor welke doelgroep. En ook dat het niet alleen een kwestie is van je bedrijf zichtbaar maken. Nee, het is vooral een kwestie van je bedrijf zichtbaar houden. Daarom biedt Hazius Media betaalbare Social Media Abonnementen aan voor een minimale tijd van 3 maanden.

Ik neem de content management voor je uit handen. 

 Mijn werkwijze is helder. We beginnen met een afspraak waarin we doornemen waar je bedrijf voor staat. Welke kleuren gebruik je graag, welke boodschap wil je overbrengen, welke beelden spreken je aan. Na deze – zeer uitgebreide – briefing ga ik voor je aan de slag. Per maand maak ik het aantal overeengekomen berichten per week, deze stuur ik ter controle naar je toe en na je akkoord plan ik alles in op het gewenste kanaal / de gewenste kanalen.

Wil je graag zichtbaar(der) worden en blijven maar heb je zelf geen tijd, geen inspiratie of ontbreekt het je aan kennis?

Dan kun je bij Hazius Media een Social Media abonnement afsluiten.

Je gaat dit abonnement aan voor minimaal drie maanden en uiteraard wordt er vooraf een afspraak gemaakt om door te nemen wat de wensen zijn, welke (huis)stijl aangehouden moet worden, enzovoorts. Ook bespreken we dan welke abonnementsvorm het meest geschikt is. Aan de hand daarvan maak ik een Social Media plan voor de gehele periode. De berichten worden uiteraard ruim van te voren ter goedkeuring aan je voorgelegd en daarna op de geplande tijd gepubliceerd.

 

Er is keuze uit:

Abonnement vormen