fbpx

Social Media Werkochtend

Je weet prima hoe Social Media kanalen werken.

Ook heb je een duidelijk beeld van wat je voor je bedrijf waar op wilt zetten. Dat hoeft niemand anders voor jou te doen. En toch komt het er niet (genoeg) van. Er zijn altijd andere zaken die nu je aandacht vragen. Of het ontbreekt je op dit moment aan bruikbare inspiratie. Toch is het ontzettend belangrijk om zichtbaar te zijn en te blijven zodat (potentiële) klanten je ook in de toekomst blijven vinden. Met andere woorden: je zult gedisciplineerd aan de slag moeten.

 

Ik help je hier graag bij. Zo organiseer ik twee keer in de maand een Social Media Werkochtend waarin er met maximaal 3 ondernemers aan de keukentafel gewerkt wordt aan je Social Media Plan. Ieder vult uiteraard zijn/haar eigen plan, maar juist het tegelijkertijd met min of meer hetzelfde bezig zijn werkt enorm inspirerend en motiverend. En natuurlijk ben ik er sowieso bij om met je mee te denken, te sparren, tips & tricks te geven en uiteraard je van koffie/thee/lekkers te voorzien. Het doel is om aan het einde van de ochtend berichten klaar en ingepland/geplaatst te hebben voor de komende 2 weken. Hoe fijn is dat?

 

Kijk hieronder wanneer de Social Media Werkochtenden zijn en blok deze gelijk in je eigen agenda. De kosten bedragen €40,- ex BTW en je kunt vanaf 09.00 uur binnenlopen (parkeren kan voor de deur). Omdat er maar plek is voor max. 3 personen is van te voren aanmelden handig (via een appje). We werken tot uiterlijk 12 uur.

 

Data:

Op verzoek ga ik weer twee social media werkochtenden organiseren!

 

De social media werkochtenden zijn terug van weggeweest!
Ik organiseer op 8 en 15 december 2020 van 9 tot 12 uur een werkochtend.
Let op: Er kunnen per keer maximaal 3 personen komen dus áls je wilt komen: meld je dan snel aan!
We gaan samen aan de slag met je content planning voor 2021. Even een ochtend met volle focus aan de slag. Start: 9:00 uur Einde: 12:00 uur Doel van deze ochtend: jij gaat zelf, mét mijn hulp aan de slag met je content planning. (Wil je liever ergens anders aan werken? Kan ook natuurlijk, laat het me even weten dan zorg ik dat ik voorbereid ben. Wat zijn zoal de andere mogelijkheden? Opstellen van een nieuwsbrief bijvoorbeeld, of kleine aanpassingen aan je website doorvoeren, of werken in/aan je Canva vaardigheden.) Prijs: 40 euro excl. 21% btw

 

Als je geïnteresseerd bent in een individuele werkochtend stuur me dan even een berichtje (06-17660212)