fbpx

Social Media Werkochtend

Je weet prima hoe Social Media kanalen werken.

Ook heb je een duidelijk beeld van wat je voor je bedrijf waar op wilt zetten. Dat hoeft niemand anders voor jou te doen. En toch komt het er niet (genoeg) van. Er zijn altijd andere zaken die nu je aandacht vragen. Of het ontbreekt je op dit moment aan bruikbare inspiratie. Toch is het ontzettend belangrijk om zichtbaar te zijn en te blijven zodat (potentiële) klanten je ook in de toekomst blijven vinden. Met andere woorden: je zult gedisciplineerd aan de slag moeten.

 

Ik help je hier graag bij. Zo organiseer ik regelmatig een Social Media Werkochtend waarin er met maximaal 3 ondernemers aan de keukentafel gewerkt wordt aan je Social Media Plan. Ieder vult uiteraard zijn/haar eigen plan, maar juist het tegelijkertijd met min of meer hetzelfde bezig zijn werkt enorm inspirerend en motiverend. En natuurlijk ben ik er sowieso bij om met je mee te denken, te sparren, tips & tricks te geven en uiteraard je van koffie/thee/lekkers te voorzien. Het doel is om aan het einde van de ochtend berichten klaar en ingepland/geplaatst te hebben voor de komende 2 weken. Hoe fijn is dat?

 

Wil je graag een Social Media Werkochtend bijwonen? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. De kosten bedragen €40,- ex BTW en je kunt vanaf 09.00 uur binnenlopen (parkeren kan voor de deur). We werken tot uiterlijk 12 uur.

 

Data:

Momenteel zijn de social media werkochtenden uitsluitend op afspraak. Neem alsjeblieft contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 06-17660212.