fbpx

Social Media Werkochtend

Nautical Star Vector - Clipart library Je weet prima hoe Social Media kanalen werken.

Ook heb je een duidelijk beeld van wat je voor je bedrijf waar op wilt zetten. Dat hoeft niemand anders voor jou te doen. En toch komt het er niet (genoeg) van. Er zijn altijd andere zaken die nu je aandacht vragen. Of het ontbreekt je op dit moment aan bruikbare inspiratie. Toch is het ontzettend belangrijk om zichtbaar te zijn en te blijven zodat (potentiële) klanten je ook in de toekomst blijven vinden. Met andere woorden: je zult gedisciplineerd aan de slag moeten.

 

Ik help je hier graag bij. Zo organiseer ik twee keer in de maand een Social Media Werkochtend waarin er met maximaal 6 ondernemers aan de keukentafel gewerkt wordt aan je Social Media Plan. Ieder vult uiteraard zijn/haar eigen plan, maar juist het tegelijkertijd met min of meer hetzelfde bezig zijn werkt enorm inspirerend en motiverend. En natuurlijk ben ik er sowieso bij om met je mee te denken, te sparren, tips & tricks te geven en uiteraard je van koffie/thee/lekkers te voorzien. Het doel is om aan het einde van de ochtend berichten klaar en ingepland/geplaatst te hebben voor de komende 2 weken. Hoe fijn is dat?

 

Kijk hieronder wanneer de Social Media Werkochtenden zijn en blok deze gelijk in je eigen agenda. De kosten bedragen €35,- ex BTW en je kunt vanaf 09.00 uur binnenlopen (parkeren kan voor de deur). Omdat er maar plek is voor max. 6 personen is van te voren aanmelden handig (via een appje). We werken tot uiterlijk 12 uur.

 

Data:

Nautical Star Vector - Clipart library i.v.m. Covid-19 zijn er momenteel geen werkochtenden.

Als je geïnteresseerd bent in een individuele werkochtend stuur me dan even een berichtje (06-17660212)